Le Petite Tira

Anonymous asked: Kak,saya jassarah. Saya search la app yang akak guna untuk lukis tu kan, saya jumpa app ni pen & ink. Best! Free je

Kan~!

Hehe.. have fun drawing using that apps~

oh ya! nama apps tu SketchbookX~ heee

Anonymous asked: Hai kak, saya jassarah syafiya. Akak guna app apa ya untuk lukis dalam ipad tu? Kena bayar ke?

akak guna Sketchbook pro~ app yang ni kena bayar

tp, kalau nak yang free download SketchbookX, yang ni free version punya

Anonymous asked: kalau saya minta awak buatkan doodle untuk saya, awak kenakan bayaran berapa?

boleh tp, saya kena tahu siapa awak ni.. huhu..

Anonymous asked: hyeeeeee sis ! ^^ ur doodlers is, sooooooo awesome ! boleh en kalau sy ambil ?:)

Boleh je ambil tapi jgn jual ye.. But who are you?? Huhu

Having fun 🙌🙌 
#doodle  (at Kolej Tun Fatimah) {

Having fun 🙌🙌
#doodle (at Kolej Tun Fatimah)


line & shadow
{

line & shadow

I #doodle more than taking notes during class 2 📝😜 {

I #doodle more than taking notes during class 2 📝😜

I #doodle more than taking notes in class 😜📝 (at Fakulti Alam Bina) {

I #doodle more than taking notes in class 😜📝 (at Fakulti Alam Bina)

Trying hard to think about architecture things but end up doing something else.. hahaha.. this is PROCRASTINATION!!! {

Trying hard to think about architecture things but end up doing something else.. hahaha.. this is PROCRASTINATION!!!

#doodle (at Fakulti Alam Bina, UTM) {

#doodle (at Fakulti Alam Bina, UTM)

Haha.. well, sape je yang boleh fokus lama-lama dalam kelas? 😜😜 {

Haha.. well, sape je yang boleh fokus lama-lama dalam kelas? 😜😜

Alhamdulillah~

well, i don’t want to regret if i didn’t continue now and it is better do it now than later.

and….. wow! when i was in highschool when there are talked about “what are you gonna do after SPM?” i only thought that i gonna study until Degree and then work. Besides, at that time i not a good student in fact i never understand those “things” that i learned in class until my final exam (SPM) and the result is not too bad but still okay (i think) but still! i’m kinda depressed when i get the result because i don’t know what to do with the result like that. So, at that time never in my mind that i imagine myself continue study until Master. 

But here i am!  officially a student already~ (just register this morning)

Haha.. Rasa macam dah lama tak post kat tumblr ni.. Nak cakap busy… Tak busy pun. Mungkin sebab ipad ni selalu ada kat tangan orang lain jadi perasaan nak melukis tu takde (alasan je.. padahal boleh je lukis kat computer guna tablet.. Haha)
well, the truth is i’m a lazy person.. (=__=;) {

Haha.. Rasa macam dah lama tak post kat tumblr ni.. Nak cakap busy… Tak busy pun. Mungkin sebab ipad ni selalu ada kat tangan orang lain jadi perasaan nak melukis tu takde (alasan je.. padahal boleh je lukis kat computer guna tablet.. Haha)

well, the truth is i’m a lazy person.. (=__=;)

Blue Blank Bubble #doodle #watercolor {

Blue Blank Bubble #doodle #watercolor

Ugghhh.. while working i had to doodle secretly when people are not looking. But, i had nothing to do. I already done my works. =..= {

Ugghhh.. while working i had to doodle secretly when people are not looking. But, i had nothing to do. I already done my works. =..=